کارگاه بهداشت کشاورزی با حضور مدیرگروه بهداشت و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و کارشناس اداره جهاد کشاورزی شهرستان گچساران، درسالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان این شهر برگزار شد.
کارگاه بهداشت کشاورزی با حضور مدیر گروه بهداشت و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و کارشناس اداره جهاد کشاورزی شهرستان گچساران، درسالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان این شهر برگزار شد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت شهید علیزاده گچساران، در گفت وگو با خبرنگار وب دا در گچساران اظهار داشت: این کارگاه با هدف افزایش آگاهی بهورزان، کارشناسان بهداشت و محیط حرفه ای، در خصوص بهداشت کشاورزی برگزار شد.
علی پاکزاد گفت: در این کارگاه شناسایی، ارزیابی و کنترل عوامل زیان آور محیط کشاورزان، جهت حفظ و ارتقاء سلامت آنها بیان گردید.
وی اعلام کرد: عوامل زیان آور محیط کار شامل، عوامل فیزیکی مانند سروصدا، ارتعاش، اشعه مضر، گرما و سرما و عوامل شیمیایی یعنی گرد و غبار، گاز و بخارات، سموم و آفت کش ها در این کارگاه آموزش داده شد.
پاکزاد عوامل زیان آور بیولوژیک شامل قارچها، انگلها، باکتری ها و ویروسها و همچنین عوامل زیان آور ارگونومی یعنی طرز کار نامناسب و حمل بار را از دیگر موارد آموزش داده شده در این کارگاه عنوان کرد.
مسئول بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت گچساران افزود: در پایان مطالبی در خصوص انواع سموم مورد استفاده در شهرستان، عوارض و خطراتی این سموم درصورت رعایت نکردن روش های درست مصرف نمودن آنها بوسیله کشاورزان، توسط علی حسن احمدی کارشناس کشاورزی شهرستان جهت حاضرین در این کارگاه ارائه گردید.